060/4-108-108 Adresa: Alekse Šantića 14, 21000 Novi Sad zubnatehnika@perovic.rs

Osnovni fokus estetske stomatologije danas je u primeni nauke i umetnosti u svrhu poboljšanja i unapređenja ljudskog osmeha. Ljudi ne idu više kod zubara samo za usluge čišćenja i popravke pokvarenih zuba. Ako pacijent nije zadovoljan svojim izgledom, a pre svega svojim osmehom, estetska stomatologija tu može puno da pomogne.

Pacijenti više ne moraju da žive mireći se sa činjenicom da imaju tamne, istrošene, obojene ili nepravilne i deformisane zube. Postoji mnogo izbora i stomatoloških procedura koje mogu da im pomognu da se opet osmehuju sa puno samopouzdanja. Neki zahvati ponekad mogu biti prilično opsežni i radikalni, ali čak i mala promena na bolje u nečijem osmehu može napraviti snažnu razliku u načinu na koji oni izgledaju i kako se osećaju.

Gotovo svako ko želi napraviti neku promenu na svom osmehu danas može koristiti usluge estetske stomatologije. Najnovija dostignuća u ovoj grani stomatologije sada omogućuju stomatologu da radi magične stvari sa pacijentovim osmehom. To stvara neverovatan potencijal za generisanje novih prihoda. Kada pacijenti dolaze u ordinaciju na redovne preglede i čišćenja, oni takođe mogu poželeti i neke kozmetičke promene.

Koristeći usluge stomatologa i zubotehničke laboratorije pacijenti stiču jasniju sliku o tome kako će njihov novi osmeh izgledati ako slede preporuku svog stomatologa. Važno je zapamtiti da bez obzira koliko ozbiljan izgledao problem koji pacijent ima sa svojim osmehom, korekcije su moguće.

Postupci i procedure koje moderna estetska stomatologija i zubna tehnika primenjuju na kraju sigurno dovode do željenog rezultata. Kao zubaru, vaš cilj je svakako da pronađete optimalno rešenje u skladu sa potrebama vašeg pacijenta.